HATAY / REYHANLI - Şehit Polis Cuma Mercimek Ortaokulu

Ara

Okulumuzda e Twinning projesi yapılmaktadır.

Ara

Okulumuz Öğrencileri Cemil Meriç Kitap Fuarını Gezdiler.

Kas

10 Kasım Atatürk' ü Anma Etkinliği kapsamında düzenlenen kompozisyon yarışmasında öğrencimiz birinci olmuştur.

Kas

Okulumuz ilçe masa ve ayak tenisi turnasında birinci oldu.

Kas

Okulumuz voleybol takımı İlçe voleybol turnuvasında birinciliği oldu.

Kas

Okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte öğretmenler gününü coşkuyla kutladık.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı

Kas

Okulumuzda ilçe yarışmalarında başarı gösteren öğrencilerimiz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı.

Okulumuzda öğrencilerimizle birlikte temizlik şenliği yapılmıştır.

OKULUMUZDA İLKÖĞRETİM HAFTASI ÇOŞKUYLA KUTLANDI.

Ara

Okulumuzu ağaçlandırma çalışmaları kapsamında öğrencilerimizle birlikte fidan dikme etkinliği düzenlendi.

Ara

ŞEHİT POLİS CUMA MERCİMEK ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ "CEMİL MERİÇ İRFAN VE SANAT GÜNLERİ" NE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ.

Kas

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KAPANIŞ MÜSABAKALARI REYHANLI GENÇLİK MERKEZİNDE YAPILDI. DÜZENLENEN TURNUVADA FİNAL MAÇLARININ ARDINDAN DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ. MASA TENİSİNDE DERECEYE GİREN ÖĞRETMENİMİZİ KUTLARIZ.

Kas

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ, ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU KUTLAMA PROGRAMI İLE KUTLANDI. EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.