HATAY / REYHANLI - Şehit Polis Cuma Mercimek Ortaokulu

Kas

OKULUMUZ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ekm

2022-2023 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI VELİ TOPLANTISINI, VELİLERİMİZİN YOĞUN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRDİK.

Ekm

Okulumuz öğrencilerine trafik kurallarına uyma konusunda bilgi verildi. Trafik polisi, trafikte dikkat edilmesi gereken konuları öğrencilerimize aktardı.

Mrt

Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz matematik olimpiyatlarıyla öğrencilerilerimize matematiği sevdirme, onların daha iyi öğrenmelerini sağlama, bu vesileyle öğrencilerimizin matematik başarılarını artırma ve öğrendiklerini sınama fırsatı bulmuşlardır.

Mrt

Okulumuzu ağaçlandırma çalışmaları kapsamında öğrencilerimizle birlikte fidan dikme etkinliği düzenlendi.

Mrt

Bu cephede alınan galibiyet dünya ülkelerinin güç dengelerini değiştirmiş ve yüce Türk milletinin belirleyici ve yönlendirici gücünü bir kere daha gözler önüne sermiştir. Çanakkale Cephesi'nin Anadolu halkına verdiği azim, umut ve kararlılık Kurtuluş Savaşı'nın meşalesini de ateşlemiştir.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı okulumuzda çoşkuyla kutlanmıştır.

Mrt

12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy' u Anma Programı okulumuzda öğrencilerimizle birlikte kutlandı.

Ock

Şehit Polis Cuma Mercimek Ortaokulu 2020 - 2021 eğitim öğretim yılında eğitim vermeye başlamıştır.